Teylingen opgelet! Pieter Grinwis komt a.s. maandag naar Leiden.

CU Leiden Pieter Grinwis 02.png
Door Mirjam Mack-van Bellen op 11 november 2023 om 12:00

Teylingen opgelet! Pieter Grinwis komt a.s. maandag naar Leiden.

maandagavond 13 november

Een debatavond met Pieter Grinwis, huidig Tweede Kamerlid en de nummer 2 op de kandidatenlijst voor de verkiezingen. De bijeenkomst vindt plaats in brasserie Buitenhuis aan het Valkenburgsemeer (J. Pellenbargweg 2, Valkenburg, Leiden A44) en begint om 20.00 uur. De avond staat onder leiding van Ton van Brussel (o.a. voormalig hoofdredacteur Leidsch Dagblad en voormalig directeur van Debatcentrum De Rode Hoed).

Op maandagavond 13 november organiseren we een debatavond met Pieter Grinwis, huidig Tweede Kamerlid en de nummer 2 op de kandidatenlijst voor de verkiezingen. De bijeenkomst vindt plaats in brasserie Buitenhuis aan het Valkenburgsemeer (J. Pellenbargweg 2, Valkenburg, rand Leiden) en begint om 20.00 uur. De avond staat onder leiding van Ton van Brussel (o.a. voormalig hoofdredacteur Leidsch Dagblad en voormalig directeur van Debatcentrum De Rode Hoed).

Grinwis zit sinds 2021 in de Tweede Kamer en heeft zich in die korte tijd ontwikkeld tot een breed gerespecteerd en zeer actief Kamerlid. Opinieblad HP/De Tijd riep hem in september nog uit tot ‘meest actieve Kamerlid in het politieke jaar 2022/2023’. Zowel rond sociaal-economische onderwerpen als in het debat over klimaat valt hij op doordat hij doorbraken weet te bereiken met innovatieve voorstellen. Grinwis zal de belangrijkste punten uit het verkiezingsprogramma van de ChristenUnie toelichten en in gesprek gaan met het publiek. Vragen aan hem kunnen ook van te voren al worden ingediend via culeiden@gmail.com.

Alle belangstellenden zijn deze avond van harte welkom! Inloop is vanaf 19.30 uur en het programma zal vanaf ongeveer 21.30 uur afgesloten worden met een hapje en een drankje. We waarderen het zeer als u mensen in uw omgeving op de hoogte stelt van deze avond of hen meeneemt!