Mirjam Mack lijsttrekker ChristenUnie Teylingen 2022

MirjamMack.jpgmaandag 05 juli 2021

Mirjam Mack-van Bellen uit Voorhout is door het bestuur van de ChristenUnie Teylingen voorgedragen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022.

Bestuursvoorzitter Frans Plevier: ‘We zijn blij dat we met Mirjam kunnen blijven voortbouwen op een bijzonder stabiele en groeiende fractie en een in de gemeente Teylingen belangrijke samenwerkingspartner. Mirjam heeft zich de afgelopen jaren enorm ontwikkeld. Ze heeft bovendien de ervaring, passie en een ijzersterke wil om dingen voor elkaar te krijgen in de gemeenteraad en ze heeft duidelijk het hart op de juiste plek zitten om voor inwoners van onze gemeente iets te kunnen betekenen, waar je ook vandaan komt’.

De nieuwe lijsttrekker is sinds 2014 betrokken bij de ChristenUnie Teylingen en sinds 2018 lid van de commissie Ruimte van de gemeente Teylingen. In deze rol zette ze zich de afgelopen periode in op onder meer een alternatieve en goedkopere verharding voor de Tweede Elsgeesterweg in Voorhout, het aanmerken van het oneigenlijk in rekening brengen van parkeerplekken bij sociale huurappartementen in het Koetsiershof in Sassenheim en voor de 30-kilometerzone op de Herenweg in Warmond.

Zelf benadrukt Mack-van Bellen dat ze de verbinding met andere partijen wil blijven zoeken: ‘We zijn het misschien niet altijd met elkaar eens, maar we zetten ons wel met elkaar in voor hetzelfde doel. Het past ook wel dat ik als politicus niet alleen praat, maar ook nog luister naar wat anderen te zeggen hebben’. 

Mack-van Bellen neemt het stokje over van Frans Nederstigt, die namens de ChristenUnie sinds 2010 deel uitmaakt van de Teylingse gemeenteraad.

« Terug

Reacties op 'Mirjam Mack lijsttrekker ChristenUnie Teylingen 2022'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.